Ами освен налягане на горивото и ремап на софта на компа ще иска...абе маи маи за обречена кауза се боря...окачване и спирачки му е майката за Калояново...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново с Trentatre....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщениеРацерски истории колега. Откакто разбрах за трак дея на 5 септември сън не ме лови,да я вкарам в ред за 2-3 завоя моята кошничка.Пък откакто оня ден взех да давам кантари на 150-коня E30-ски съм твърдо решен,че ще готвя кошмара.Та с колегата ще мръднем днес до един майстор да види какво може да се направи по окачването,че си е доста мекичка...иначе за сега колата се сдоби с права генерация на оригиналния размер с резонатор,нов air intake,корито-sparco pro 2000 и малко олекотяване.Останаха спирачки(демек най-важното),окачване и да видя как подяволите да и вдигна налягането на бенза малко...
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщениеАми освен налягане на горивото и ремап на софта на компа ще иска...абе маи маи за обречена кауза се боря...окачване и спирачки му е майката за Калояново...Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
http://www.squadra-tuning.nl/autos/c...11/auto/1.html тук за моят двигател дават до 93-4 коня и към 120 нютона...4-5 нютона + 3-4 коня наистина не си заслужават...
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениевъпроса е ти да си удовлетворен от свършеното и колата,ремап ок,просто се замислих и ми стана странно за овеличаване на налягането на горивото и затова питам ,понеже няма да има кой знае какви реформи няма да сменяш и дюзи и се замислих че освен че можеби ще покачи разхода можеби даже ще поразвали работата на мотора особено в ниските-затова те запитах каква е идеята - иначе успех и да си направиш кефа на калояново
Comment
-
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщениеhttp://www.squadra-tuning.nl/autos/c...11/auto/1.html тук за моят двигател дават до 93-4 коня и към 120 нютона...4-5 нютона + 3-4 коня наистина не си заслужават...
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
Твоята 33-ка няма ли да я видя там...Влюбен съм в тия 16 винилови боксери мамка му...Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеосвен това епрома е запоен за платката на еку-то. трябва да се разпои, да се запои цокъл и там да се бодне новия чип. определено не си заслужава манипулацията за 3-4 коня и то евентуално.Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениехахахаха и аз съм доволен вече от нея кефец си е няма да мога и то най-вече поради финансови причини иначе много ми се идва,имам и още нещица да поизкусуря и съединитела ми е за смяна искам да пооправя и него,иначе и мойта търпи промени тип олекотяване :0 бавно но славно се движа ама като има позавършен вид ще постна и снимки и т.н.
Вървежни са много,особено на Kris,като я гледам по клиповете...Пък и съм фен на ралито,че ще се хвърлят парици-ясно е,но за 33 си заслужава...Като я завършиш ще я видя,и да не пребоядисваш-истинското 16V е - Rosso ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениехахахаха и аз съм доволен вече от нея кефец си е няма да мога и то най-вече поради финансови причини иначе много ми се идва,имам и още нещица да поизкусуря и съединитела ми е за смяна искам да пооправя и него,иначе и мойта търпи промени тип олекотяване :0 бавно но славно се движа ама като има позавършен вид ще постна и снимки и т.н.
П.С. Тоше за италфеста да си на линия че ако не доидеш идвам да ти зема предния капаки после с Криско ще плащате сметката на хижата а на Пацо му кажи кат зглоби Робокопа си ще напраим една среща на 33-ките
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
1.4 има гадния навик, като я регулираш по закон Божий, да не върви добре!
Всяка година моята я регулирах на стенд за прегледите в Гърция, а после си понавивах налягането, та и на мен да ми харесва!
С налягането вдигаш доста повече кончета, отколкото посочените 3-4.
Поне на мен така ми се струваше
По компа не пипай нищо,че после ще имаме филми!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Аааа по компа нищо не пипам...за това си мислех нещо с налягането...ама ако се съберат малко парички може направо на 16V да се минава...та затова ще пускам 1.3-то за продан (макар.че съм страшно доволен от него) ...
Comment
-
Колега 16в мн трудно ще намериш читаво ние се нагледахме и чухме какви ли не извращения по тези мотори и купета не останаха свестни такаче ако купето ти е 6 намери един мотор направи му ревизия и така ще има обаче филми инсталации и така нататак ама сме насреща части сякакви бол хаахах поздрави155 2.0 16v 150hp SuperАлфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
146 1.9 jtd fl
Comment
-
Като за кола на 20 години,от които 4-5 е прекарала под някакво дърво пред един пловдивски блок,без да се кара изобщо,купето няма ама никъде ръждица даже(да чукам на дърво)...между другото си търсех точно 16V двигател когато попаднах на колата...съдба...
Comment
-
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщениеАааа по компа нищо не пипам...за това си мислех нещо с налягането...ама ако се съберат малко парички може направо на 16V да се минава...та затова ще пускам 1.3-то за продан (макар.че съм страшно доволен от него) ...
Първо, тоя мотор търпи до немай къде простотии.
После, инжекциона му е много стабилен!
Нямаш си на идея, какви са проблемите на останалите боксери!
Оправдано е само сменяването му с 1.7 8в мотора.
!.7 16в е първо кьотук в ниските и още по-разочароващ в останалото!
Не го ли газиш, просто не върви!
Като го газиш, гори като за три и се чупи яко!
За това и мода ни си кара газовия хладилник, дето е 1.7 8в, а за гъзария си има другата!
На моята, по съвета на Дригата и вдигнах компресията, защото си карам преимуществено на газ и резултата е налице!
Тоя мотор го дават : 107; 116;118 и даже 129 коня!
Убедих се, че в механиката, всички са еднакви!
Мене ме интересува, че в нанагорното от Перник, по магистрала Люлин, просто късам всички!
Просто си личи, как ги ям в нанагорното и мотора е неуморим.
Коли, които са доста по-сериозни от Катъра се задъхват!
Единствените три коли, с които си правиме кушии с променлив успех са една 145 2.0, БМВ 320 и едно Рено 19 1.8 ТИ.
За сведение, Реното освен, че много прилича външно на 33-ка, е и със същите кила!
Извода ми е: оправяй си колицата и си я карай с кеф!
Ако не-слагай 1.7 8 в или 1.6 от 145/6, барабар с инжекциона им!
За доказателство, прегледай от последната година, колко м33-ки участвъват на мероприятията и какви са.
Ще се учудиш
От години нямаме сериозни, тоест карани 33 16В
Явяват се на сбирки, но не се карат!
Те това е проблема!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Само се убеждавам и разубеждавам...Знам,че няма смисъл да сменям този двигател за 16V(въпреки,че много искам),да се вкарвам в някакви филми...имах 2 идеи...първата е смяна на моя боксер с 1.7 16V...втората е да изкарам още мощност и въртящ момент от моя си двигател,като принципно съм повече за чистия атмосферен тунинг...обаче ми се въртеше нещо из главата от сорта на 1.3 турбо боксер...сега знам,че ще ме посъветвате въобще да не се занимавам с подобен тип конверсии,и аз още не съм намерил информация за това как ще стане-само идея в зародиш е...но все пак си мисля,че щом на варбурзи 1.3 слагат турбинки,Fiat Uno си имат 1.3 турбо,трябва да е възможно...не мисля да надувам повече от 0.5-0.6...знам,че и там филмите са доста,но е и доста по евтино от атмосферния тунинг ...
А колкото да инжекцията на 1.3-то-куче е,бетон...аз лично съм много доволен от нея и двигателя като цяло,алфата върви като за 100 и кусур коня кола...затова все се отказвам да пускам обява на двигала...
Та моля някои колега които е на ти с турбинирането на боксери да сподели,какви са филмите там,за да мога да си направя една проста равносметка и да видя от къде да я подхващам...мерси предварително...
Comment
Comment